Beoordelingen van Restaurant Wok Inn Veghel

Recente recensies van Restaurant Wok Inn Veghel

5 sterren na 10 reviews

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk eten afgehaald van het weekend!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker en meer dan genoeg. We zullen zeker vaker gaan bestellen.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Nasi&bami zat geen smaak aan,het vlees daarentegen was wel lekker

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden gisteren voor zes personen sushi besteld en hebben echt genoten! Zeer verse en heerlijke sushi! Smaakte verrukkelijk, prachtig opgemaakte schalen. Producten die gebruikt waren, waren ook super van smaak en van kwalitiet. Ook een perfecte verhouding qua sushi rijst. Sushi stond klaar op afgesproken tijd. Zeker een aanrader. Hopelijk blijven jullie dit ook na de corona tijd doorzetten de afhaal sushi!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker aanrader 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wokgerecht bevat weinig groente en lijkt meer op een afhaalmaaltijd van de chinees. Het zou mooi zijn als je "wok to go" gerechten kunt bestellen, bijna net zoals je die zelf kunt samenstellen in het restaurant.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gevraagd,nasi en bami. Kregen alleen nasi.

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zo klaar, goed verpakt en was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Geweldige service en super vriendelijk personeel. We gaan zeer zeker vaker afhalen. Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.